Razlika med kotlom Biodom 27 in Biodom 27 Valter

Ker je nekatere med bralci tega bloga zanimalo, kakšna je razlika med osnovnim kotlom na pelete Biodom 27 in novejšim kotlom Biodom 27 Valter, smo o tem povprašali kar v podjetju Biodom 27 d.o.o.. Ker se zavedajo tako predprodajne kot tudi poprodajne ustrežljivosti do morebitnih strank, nam je gospa Barbara Weiss Kavčič v izčrpnem odgovoru zadovoljila vsem našim prebliskom radovednosti. Če citiram odgovor ga. Barbare Kavčič Weiss: "Spoštovani, Vse podatke v zvezi s tem najdete na naši spletni strani." 
Če ste pričakovali kaj več, ste lep primer optimista. Na koncu odgovora je bil še bonus - povezava do nove tehnologije Biologic. Da se ne boste preveč trudili, posnetek prilagam.
 
 
Ste torej dobili odgovor, kakšna je razlika med kotlom Biodom 27 in Biodom 27 Valter?
Preberite si na njihovi spletni strani ;-) 
Če morda menite, da sem vam prepustil preveč dela, vam lahko zaupam, da mi je ga. Barbara Kavčič Weiss prepustila tudi iskanje obeh produktov. 
In nekoliko v šali lahko pripomnim, da iskanje odgovorov po spletnih straneh priozvajalca ni tako strašno in naporno delo, če ob tem odmislimo ustrežljiv odnos do morebitnih strank.

Komentarji

  1. Pozdravljeni, zanima me če ima kdo peč na pelete biodom 21 in kakšne izkušnje ima z njo?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imamo. Vrhunska..majhna poraba in dela brez režav .. priporočam :)

      Izbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vžigalna svečka Biodom 27

Alarm peleti

Pooblaščeni servisi podjetja Biodom 27