Igralci na igrišču Biodom 27

Igralci ekipe Biodom 27 d.o.o.
V času, ko sem kupoval peč na pelete, v izboru podjetja Biodom 27 d.o.o. ni bilo ravno veliko izbire. Sedaj se je to nekoliko spremenilo in v ponudbi podjetja Biodom 27 lahko najdemo kar nekaj peči na pelete, ki bolj ali manj ustrezajo vašim zahtevam. Tako lahko v njihovi ponudbi trenutno najdemo kar 6 različnih kotlov na pelete in eno kaminsko peč na pelete.
Kaminska  peč se imenuje kaminska peč Biodom H 25, vse o njej pa lahko najdete na tej povezavi, kjer lahko najdete tudi lastnoti ostalih kotlov v ponudbi, kot so: 
kotel Biodom C 15, kotel Biodom 21, kotel Biodom 27 C5 Valter, kotel Biodom 33, kotel Biodom 27 E in kotel Biodom 27. Ob tem je seveda potrebno priznati, da se je precej povečala tudi ponudba preostalih proizvajalcev na trgu, kar vam prej oteži izbiro pravega kotla na pelete, kot pa jo olajša. Sam vedno rad poudarim, da mora pri izbiri pravega kotla na pelete pomembno vlogo igrati dosegljivost servisa, kar pa na žalost lahko resnično preverimo šele, ko pride do napake na našem kotlu oz. peči na pelete.

 
 

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vžigalna svečka Biodom 27

Alarm peleti

Pooblaščeni servisi podjetja Biodom 27